Search
  • Arla

Tule mukaan lentoon lähdössä olevan startupin menestystarinaan!

Olemme kehittäneet reilut kaksi vuotta yrityksemme palveluja ja digitaalisia ratkaisuja sekä tutkineet ja testanneet innovaatiomme mahdollisuuksia. Vuosi 2020 oli vielä tuotteen testaamisen vuosi, mutta kassaan kertyi silti myyntiä yli 40.000€. Nyt vuonna 2021 ensimmäisenä kvartaalina ilman markkinointia tai aktiivista myyntiä olemme tehneet 50.000€ myyntiä. Toiselle kvartaalille myyntiä on luvassa 60.000€. Tämä on vasta alkua.


Olemme triplanneet ensimmäisen vuoden myynnit kuluvan vuoden alkupuoliskolla.


Olemme kokenut yrittäjätaustainen tiimi

Meillä on 4 päätuotetta, joista 1 on muuttuvan matkailun konsepti, toinen digitaalisen- ja vaikuttajamarkkinoinnin konsepti, kolmas liikunnallisen ja aktiivisen elämän konsepti ja neljäs osa-alue liittyy yritysten liiketoiminnan kehittämiseen digitalisaation avulla. Jokainen osa-alue on testattu sekä tunnistettu, ja jokaiseen konseptiin kuuluu osana kehittämämme yhteisösovellus joka on globaalisti skaalautuva tuote. Toimimme pk-seudulta käsin, mutta yrityksen toimintaa voi johtaa ja tehdä mistä tahansa etänä.


Haluamme kasvaa nopeasti


Toivomme innostavaa, nopeaa ja yrittäjämäistä tekijää tueksemme. Voit tulla mukaan ehdottamallasi tavalla, ostaa osan toiminnoista myöhemmin itsellesi perehdytyksen jälkeen tai osallistua kanssamme kokonaisvaltaiseen startupmaiseen yrityksen rakentamiseen sinulle parhaiten sopivalla tavalla.


Olemme pieni ja aktiivinen tiimi ja etsimme joukkoomme:

- sijoittajaa

- yrittäjää

- kehittäjää

- osakasta

- tekijää
Tule mukaan tekemään muutosta joka taklaa sekä yksinäisyyttä, että liikkumattomuutta ja auttaa yrittäjiä digiloikassa

Tällä hetkellä itse keskitymme digimarkkinoinnin sekä matkailun tuotteiden ympärille. Toivoisimme löytävämme osaavaa apua myyntiin, kansainväliseen kasvuun sekä liiketoiminnan kehittämiseen.


Erityisesti aktiiviseen elämään ja urheiluun liittyvissä tuoteperheissä on kehittämisen paikka, sillä emme yksinkertaisesti ehdi tällä hetkellä tehdä kaikkea. Jokainen liiketoiminna haara on helposti myytävä.Minimipääoma 20.000€


Meillä on kokemusta räjähtävän kasvun tekemisestä ja miljoonamyynnin rakentamisesta. Takanamme on yksi onnistunut exit. Olemme rahoittaneet nykyisen toimintamme itse noin 150.000 euron ja kahden vuoden työn edestä.


Hyppää kanssamme lentoon, tästä tulee hauskaa!


Olemme menestyneet innovaatiokilpailuissa sekä ylittäneet startupille ominaisen kuolenmanlaakson. Nyt siivet on levällään ja valoa on isosti näkyvissä.Soita, niin jutellaan lisää.

Numero on +358(0)456 56 70 65. Sähköposti: arla@superlaiffi.fi / timo@superlaiffi.fi

26 views0 comments