Search
  • Arla

Nappi-hanke mukaan Sporttifrendin toimintaan!

Superlaiffin start up ja erityisnuoria liikkumaan aktivoiva Nappi-hanke yhdistävät kevään 2020 kuluessa voimansa ja ryhtyvät yhteistyöhön. Tarkoituksena on aktivoida erityisesti erityisnuoria liikkumaan ja sitä kautta voimaan paremmin. Superlaiffin kehittämä Sporttifrendi-appi tulee keskeiseksi työkaluksi liittämään liikunnasta kiinnostuneita, sekä yhteisöjä.


"Sporttifrendi on kaikkea sitä, mistä olemme haaveilleet toimintamme tueksi", kertoo Nappi-hankkeen projektivastaava Heidi Jokinen. "Olemme tunnistaneet hankkeen aikana, miten saisimme lisää aktiivista porukkaa mukaan, mutta meillä ei ole oikein ollut toimivia ratkaisuja."


Nappi-hankkeessa jo mukana olevia toimijoiden lisäksi mukaan mahtuu uusia toimijoita erityisnuorten liikunnan, koulunkäynnin, asumisen ja muiden palveluiden edustajista. Hankkeessa voit olla mukana järjestämässä ja mahdollistamassa liikunnallisia tapahtumia ja elämänmittaisen liikuntapolun rakentamista erityisnuorille.


Nappi-hanke on aloittamassa myös liikuntakummitoimintaa, mihin etsitään Lohjan alueelta nuoria ja nuoria aikuisia liikuntakummeiksi erityisnuorille. Liikuntakummi voi olla liikuntakaveri, joka liikkuu erityisnuoren kanssa, mutta liikuntakummi voi olla myös saattaja, joka vie mukaan ryhmäliikuntaan tai avustaja, joka tukee hankalaksi tuntuvissa tilanteissa pääsemään mukaan porukkaan ja pysymään mukana. Joskus liikuntakummi voi olla personal trainerin tapainen opastaja ja kirittäjäkin.

Voit osallistua ja saada lisää tietoa myös seuraamalla Nappia somessa. Tykkää Nappi-hanketta facebookissa  ja seuraa instagramissa ja twitterissä tunnisteilla @nappihanke #nappihanke.

3 views0 comments