Search
  • Sporttifrendi

Sporttifrendi mukana tanssikoulun kehittämisessä

Tiedote 10.2.2021


Espoolainen tanssikoulu Star Dance Studio kehittää toimintaansa


Korona on muuttanut monen liiketoiminnan ansaintamallia ja viimeistään nyt lukuisat yrittäjät ovat havahtuneet muutokseen. Energinen ja yhteisöllinen tanssikoulu Star Dance Studio Espoon Niittykummussa kutsuu tanssista ja hyvinvoinnista kiinnostuneet kehittämään uusia toimintoja kanssaan. Tanssikoulu on kehittämässä uusia tanssillisia konsepteja, sekä pohtii oman sovelluksen kehittämistä.


“Toivomme, että meidän nykyiset asiakkaat sekä kaikki tanssista kiinnostuneet inspiroituisivat vastaamaan lyhyeen kyselyyn ja testaamaan meidän testivaiheen demo-sovellusta osoitteessa www.tanssisovellus.fi”, tanssikoulusta kerrotaan.


“Autat meitä kehittämisessä käyttämällä Tanssisovellusta ja antamalla palautetta tällä lomakkeella. Lomakkeen tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ja niitä käytetään ainoastaan kehityksen tutkimuksessa.”


Tanssisovellus-demo on testialusta, jonka perusteella tutkitaan mahdollisuuksia tanssikoulun oman sovelluksen kehittämiselle. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 3 tuotepalkintoa maaliskuun 2021 aikana. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.


Kiitos paljon avusta kehityksessä!

Star Dance Studion Jessica & Sharon
8 views0 comments