Keitä me olemme?

Ollaan frendejä, tutustutaan!

Superlaiffi  on startup-yritys, joka auttaa tavallisia ihmisiä modernein keinoin.
Toimintamme perustuu tieteeseen, tekemiseen sekä maalaisjärkeen. 
Apuna käytämme uusimpia innovaatioita sekä tekniikkaa.

Image by Marvin Meyer
cafe_koket_sali-1_web.jpg
Liikuttaa.jpg
Kuva: Terhi Hytönen.jpg

Messukeskus: Uusi start up-yritys Superlaiffi laittaa ihmiset voimaan paremmin ja kohtaamaan toisensa liikunnan parissa uuden ilmaisen sovelluksen avulla.

19.8.2019

Suomalaisen hyvinvointialan yrityksen Superlaiffin ensimmäinen ilmainen beta-sovellus on valmis.


Sovelluksen avulla on tarkoitus saada ihmiset liikkumaan, kohtaamaan toisia ihmisiä ja pysymään motivoituneina. Sovellus palkitsee aktiivisen käyttäjän kannustinpalkinnoilla ja kehuilla. 

Uusimaa: Eristyneisyydestä yhteisöllisyyteen – ”Nyt onkin aika ottaa vertaistuki ja joukkovoima käyttöön ja unohtaa poppakonstit.”

8.4.2020

PORVOO | Start up-yritys Superlaiffi testasi viime vuonna erilaisia vaihtoehtoja ja selvitti, miten hyvä olo syntyy, miten sitä ylläpidetään ja mistä arjen ongelmat johtuvat. Yksi Superlaiffi yrityksen perustajista on Porvooseen vuosi sitten muuttanut Arla Joensuu.

Yrittäjät: Arla Joensuu myi supersuositun Köketin ja aikoo seuraavaksi ratkaista liikkumattomuuden ongelman

31.5.2018

Cafe Köketin perustaja Arla Joensuu teki liiketoimintakaupan huhtikuussa, jonka jälkeen hän pääsi kehittämään liikunnan ja aktivoinnin sovellusta Superlaiffia täydellä höyryllä.

OP media: Arla ja Timo vaihtoivat kahvilabisneksen hyvinvointiyritykseen – ”Kaipuuta entiseen ei ole”

5.6.2018

Joskus yrittäjän tie vie tutulta polulta täysin uusiin haasteisiin. Arla Joensuu ja Timo Kuusisto pyörittivät vuosien ajan suosittua kahvila-ravintolaa, mutta nyt he auttavat suomalaisia muuttamaan elintapansa. Vanhasta luopuminen ei ole jäänyt kaduttamaan.

Teksti ja Kuva: Juha Kalaoja