Yhteistyökutsu hyvän mielen appin kehittämiseen!

Etsimme hyviä tyyppejä mukaan innovoimaan Sporttifrendi-palvelua testausvaiheeseen, joka alkaa toukokuussa 2020.


Sporttifrendi-appi on yhteisön yhteinen digitaalinen ratkaisu uudenlaisten toimintatapojen luomiseen. Vallitseva koronapandemia on muuttanut ja tulee muuttamaan kuluttajan toimintatapoja, sekä lisäämään sosiaalista liikkumattomuutta.


Uusi normaali on luovia mobiililaitteilla eri palveluiden välillä. Mitä enemmän syntyy uusia tapoja ja kanavia tavoittaa kansalaiset, sitä helpompi on olla esillä palvelua tarvitseville.

Olemme kehittäneet kuluttajille maksuttoman verkkoselainpohjaisen apin, jonka avulla löytyy seuraa, yhteisö sekä haasteita, jotka auttavat pitämään liikunnalliset elämäntavat yllä. 


Apista löytyy palkitsemisjärjestelmä, jonka avulla kuluttaja ohjataan kumppaniemme toimintojen luokse luontevasti. Kumppani voi laittaa appiin omia haasteita, sekä kommunikoida suoraan käyttäjien kanssa modernilla tavalla. Apissa kumppanit saavat näkyvyyttä ja tavoittavat uudet asiakkaat modernilla ja ketterällä tavalla.


Tule kanssamme kehittämään ja luomaan uutta!

Lisätietoja: Arla Joensuu puh 0456-56 70 65 / arla@superlaiffi.fi / www.sporttifrendi.fi


Sporttifrendi on mukana hankkeissa, jotka tekevät hyvää. 10.5.2020 alkaa yhteinen liikuntahaaste Nappi-hankkeen kanssa. Nappi-hankkeen tavoitteena on edistää erityistä tukea tarvitsevien nuorten terveyttä ja hyvinvointia ja osallisuutta eri elämänalueilla mahdollistamalla heille liikunnallinen elämäntapa.

 

Ota yhteyttä!

Kehitys.JPG
 
 
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

©2020 by Sporttifrendi. Proudly created with Wix.com